Nectar de caise

de ianculubita in Sirop / Compot, 1 Iul 2013 | 12747 vizualizari

 

Aceasta reteta e Cireasa mea de pe tort;imi place mult,mult si abia astept sa-mi vina copiii sa le dau si sa ma laude :))

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de caise
  • 1 kg de zahar sau mai mult
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de caise:

Caisele spalate, le oparim 5 minute, le scurgem fara sa aruncam apa, le decojim, le scoatem samburii, le punem in blender, facem un piure, il punem in vas, adaugam zaharul si subtiem cu apa de la oparit. Lasam sa fiarba, adunam spuma, punem nectarul in sticlute mici, infiletam bine capacele, apoi fierbem sticlele 1 h. Lasam sa se raceasca in vas apoi le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

sa stiti ca nu e nevoie de curatat de coaja pentru ca nu au coaja groasa precum piersicile sau nectarinele; curatate de samburi, oparite 10 minute, puse in blender, bine,bine blenduite apoi pus la fiert piureul

2

eu am vazut dupa ce m-am chinuit cateva ore.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

valentina78 1

02.07.2013, 16:07

nu vreau sa deveniti melancolica, nu vreau sa fiti trista deloc...eu cred ca doar sunteti coplesita de duiosie ,va imbratisez si mult spor in toate cele bune

valentina78 1

02.07.2013, 16:12

Constelatialeu 1

03.07.2013, 06:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nectar de visine