Negresa cu branza de vaci

de reisnaor_2006 in Prajituri, 13 Ian 2016 | 3881 vizualizari

 

O prajitura fina si pufoasa pe care o recomand cu drag.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 400 gr de faina
  • 200 gr de zahar
  • 200ml lapte
  • 150ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • Umplutura:
  • 500g branza de vaci
  • 3 oua
  • 100g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Am inceput cu blatul. Galbenusurile le-am separat de albusuri. Am batut cu un praf de sare albusurile, am adaugat pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, laptele. Cu ajutorul unei spatule am incorporat bine faina pe care in prealabil am amestecat-o cu 2 lg de cacaco si praful de copt.

Cand compozitia a fost omogena am tapetat o tava cu hartie de copt si am turnat blatul.

Umplutura am facut-o din amestecul branzei de vaci cu ouale si zaharul vanilat. Cu ajutorul unei linguri am pus din loc in loc pe blatul prajiturii umplutura. Cuptorul l-am preincalzit la 200 de grade si am lasat prajitura 30 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Branza de vaci trebuie sa fie mai grasa.

2

Daca are apa trebuie sa o scurgeti ca sa nu iasa prea moale umplutura.

3

Se foloseste o tava de 25/35cm

4

Optional putem adauga stafide sa goji uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci