Omletă cu ciuperci

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 3222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă,
  • 4 ciuperci champignon,
  • 4 linguri lapte,
  • 1 lingură unt sau 2 linguri ulei vegetal,
  • sare, piper negru proaspăt măcinat,
  • 2 linguri cașcaval ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu ciuperci:

Ciupercile se curăță cu o perie sau un șervet de hârtie și se taie felii - eu de data asta nu le-am mai spălat ;) și am constatat că sunt mult mai gustoase.  Acum contează de unde le cumpărați - să aveți încredere că sunt ambalate în condiții igienice. Într-un castron batem cu un tel cele 4 ouă cu laptele. Condimentăm cu sare și piper. Încingem o tigaie care nu lipește. Topim untul și adăugăm ciupercile în tigaie, aranjându-le pe toată suprafața. Lăsăm 1 minut să se călească, apoi adăugăm ouăle bătute. În cazul în care nu doriți să o întoarceți acoperiți cu un capac, dar este riscant să o ardeți. Fiind pentru 2 persoane, se poate tăia pe jumătate și întoarce mult mai ușor fiecare parte :) Se servește imediat cu cașcaval ras deasupra - acesta se topește imediat cum se presară.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu somon si zucchini