Orez cu ciuperci si mazare la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 8 Mar 2017 | 4576 vizualizari

 

Adaptata dupa o reteta a Gabytzei. Foarte buna a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 400 g ciuperci de padure
  • 2 cepe
  • 300 g mazare
  • 50 ml ulei
  • sofran
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 900 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si mazare la slow cooker Crock-Pot 3,5 L:

Eu am avut in congelator ciuperci de padure, culese asta vara si trebuiau facute.

Ciupercile si mazarea se lasa la dezghetat.

Orezul se spala bine si se lasa in apa rece, 1 ora.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l, se pune uleiul, ceapa, ciupercile, mazarea si orezul.

Se presara cu vegeta, piper, sofran.

Se toarna apa, se amesteca si se pune capacul.

Se pune vasul in aparat, se seteaza pe pozitia High si se lasa 4 ore, amestecand de 2-3 ori.

Se gusta la final si se potriveste de sare.

Se serveste ca atare, cu muraturi sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si mazare la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L