Ostropel de pui pe pat de orez

de Sidy in Pui, 17 Dec 2010 | 4794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • 1  rosie
  • 1/2 ardei
  • sare
  • piper
  • boabe
  • ulei
  • bulion (pasta de tomate)
  • usturoi
  • o cana orez
  • marar sau patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui pe pat de orez:

Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata fin , impreuna cu rosia si ardeiul tocate marunt se calesc putin , apoi se pun peste carne, se adauga apa calda cat sa acopere putin carnea.Se pun cateva boabe de piper si se lasa la fiert.

Cand carnea si ceapa sunt fierte se potriveste de sare, se adauga bulionul , usturoiul pisat bine, se mai lasa la fiert cateva minute .

La final se adauga mararul sau patrunjelul tocat fin.
Se poate servi cu orez, piure de cartofi , mamaliguta sau chiar asa cum este... cu paine moale, proaspat scoasa din cuptor.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui pe pat de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]