Oua de paste

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 4589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua
  • chisita
  • ceara
  • abtipilde
  • otet
  • slanina
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de paste:

Se spala ouale bine cu apa cu detergent si se limpezesc.Se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierte se scot si se lasa sa se raceasca.Se face vopseaua conform instructiunilor.Se face modele cu chisita si ceara si se  baga oul in vopsea,se scoate si se lasa sa se usuce ,apoi cu o carpa calda se curata ceara de pe ou ramanand modelul.Se da luciu cu slanina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi gratinati cu oua, carnati si cascaval