Oua umplute

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2009 | 9849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cutie pateu
  • 1 legatura de marar
  • sare, piper
  • masline si ardei gras in otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale si se taie in jumatate. Maioneza se face din 3 galbenusuri fierte, 3 crude, ulei, o lingurita de mustar si zeama de la o lamaie. Celelalte galbenusuri se amesteca apoi cu pateul, cu 3 linguri de maioneza, sare , piper si marar tocat marunt pana se obtine o pasta. Cu aceasta se umplu ouale. Pe un platou se pune restul de maioneza si se aseaza ouale care in prealabil au fost umplute. Pentru decor folosim maslinele si ardeiul gras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (3)

Roda 1

15.05.2009, 00:20

Arata minunat.Mie imi plac ouale umplute cu peste,dar nici cele cu pateu nu sunt de lepadat.

Michelle 1

08.12.2009, 14:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu ciuperci si ceapa verde