Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ela in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 19060 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: oua, oua umplute, mic dejun, retete de pasti, retete de craciun, retete Aperitive / Garnituri
Ouale fierte le taiem in doua si scoatem albusurile.
Galbenusurile le zdrobim bine si le amestecam cu cremele de branza si maioneza.Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Umplem ouale cu compozitia obtinuta.
de RODIMUR 8
de Catalina L 8
de Ina 6
de Dea_Dea 5
elucubratiiculinare 1
un aperitiv minunat
Rocsi 1
O gustare foarte buna!
MOKUSKA 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 15:03
ieri la 14:02
ieri la 10:21
pe 20.03 la 17:01
pe 20.03 la 16:51
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
de laura_n 7
Rocsi
vasimur
AndrutzaP 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ankyy 1
Georghiouadriana23 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!