Pachetele cu gem de capsuni si nuca

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 27 Noi 2016 | 7869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 1 borcan mic gem de capsuni
  • 200 g nuca macinata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu gem de capsuni si nuca:

Dam drumul la cuptor. 

Aluatul, dezghetat in prealabil, se întinde. Se taie patrate. 

Gemul se amesteca cu nuca. 

Se pune gem pe fiecare patrat si se pliaza. 

Se pun in tava, se cresteaza usor deasupra si se coc la foc mediu pana se rumenesc.

Reci se pot pudra cu zahar. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu gem de capsuni si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu nuca