Separam albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si praful de copt pana isi dubleaza volumul.
Adaugam rand pe rand, mixand in continuare la treapta redusa a mixerului, cate o lingua de apa minerala pana incorporam intreaga cantitate.
Adaugam esenta de vanilie si nuca de cocos,apoi renuntam la mixer.
In amestecul obtinut adaugam cate putin din albusurile batute spuma, amestecam usor cu o lingura de lemn si incorporam pe rand toata faina si tot albusul batut.
Turnam acest amestec in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Nivelam,apoi presaram merisoare uscate si fulgi de ciocolata alba.
Dam tava la copt in cuptorul preincalzit pentru 40min (170 grade).
Facem testul cu scobitoarea, daca pandispanul e copt scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca continutul.
Dupa ce s-a racit pudram cu zahar pudra, portionam si servim.
Pofta buna!