Pangasius in aluat crocant cu bere

de ionela2682 in Pangasius, 17 Mar 2010 | 6542 vizualizari

 

multumesc pt aceasta reteta LAUREI!

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • faina
  • pesmet
  •  1 ou
  • bere
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in aluat crocant cu bere:

intr-o farfurie se amesteca oul cu pesmet si faina   dupa care turnam bere pana obtinem un aluat putin mai tare decat cel de calatite ,saram si piperam.Prin acest amestec se trec bucatile de pangasius,dupa ce au fost  tamponate cu un servet inainte, si se prajesc in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in aluat crocant cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:23

Inghit in sec....................

nadina73 1

20.03.2010, 22:24

foarte bun,felicitari nu am incercat cu bere dar cu siguranta e grozav

ionela2682 1

21.03.2010, 09:38

mersi! eu am incercat pt prima data si sincer mi-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu ceapa si sos la cuptor