Papanasi prajiti cu dulceata si smantana

de kamy in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 10943 vizualizari

COMENTARII (96)

kamy 1

17.02.2011, 21:56

dia...apropos...azi mi-am luat ulei floriol de care folosesc la gatit si pt prajit....cel mai ieftin

Crista_Luca 1

17.02.2011, 21:57

ce pofta mi-ai facutttt

kamy 1

17.02.2011, 21:58

dia...nu stiu cat ulei trebuie la gogosi si minciunele ca nu am facut niciodata dar la astia care i-am facut acum 2 ore am pus ulei sa fie pana la jumatea lor maine vreau sa fac gogosi

diaconta 1

17.02.2011, 21:59

eu folosesc floriol de regula,dar nu-i ieftin deloc

kamy 1

17.02.2011, 22:00

cristina...iubita,mai fac cat de curand ca prea buni au fost si te chem

kamy 1

17.02.2011, 22:01

dia....ptr prajit am luat unul ieftin ptr gatit...floriol care-i aproape 8 lei acuma

Crista_Luca 1

17.02.2011, 22:01

fluiera mai tare ...vin si euuuu

Crista_Luca 1

17.02.2011, 22:02

vin si neinvitata

kukibella 1

17.02.2011, 22:02

vreau şi eu

Mitinita 1

17.02.2011, 22:03

si la mine in fafurie te rog

kamy 1

17.02.2011, 22:05

cristina...imi iau o portavoce...sa se auda pana departe si oricum tu esti primita cu drag oricand

kamy 1

17.02.2011, 22:07

bella...si tie draga cand mai fac ...strig la portavoce

kamy 1

17.02.2011, 22:08

miti...luni...marti..e bine?? daca stiam

Crista_Luca 1

17.02.2011, 22:11

mersi Kamy ... esti tare scumpa ...

kamy 1

17.02.2011, 22:13

cristina...reciproca-i valabila

diaconta 1

17.02.2011, 22:14

asa da asa fac si eu,imi place floriolul pentru gatit si cel mediteranean pentru salate

divainbucatarie 1

17.02.2011, 22:15

Crista_Luca 1

17.02.2011, 22:20

va pup ...merg la somn ..ca sunt obosita ..si dimineata merg la servici .... deci sambata dorma pana la 10 ..asa zic intotdeauna ... si la cle mult 7 sunt sus

Crista_Luca 1

17.02.2011, 22:21

nopate buna fetele

kamy 1

17.02.2011, 22:21

dia...ai dreptate am folosit si bunica da am facut o data o maioneza si a avut gust de peste de atunci numai floriol

kamy 1

17.02.2011, 22:22

cristina...noapte pufoasa

kamy 1

17.02.2011, 22:22

diva....multumesc

diaconta 1

17.02.2011, 22:27

asta-mi place si mie la el,ca nu lasa nici un gust de ulei,cu adevarat rafinat,nu-mi place sa se simta uleiul,mai ales in maioneze

kamy 1

17.02.2011, 22:29

dia....suntem pe aceeasi lungime de unda

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 22:30

Nopte pufoasa???
De unde noapte pufoasa daca nu ne-ai dat bunaciuni de papanasi???

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu pere