Ceapa se toaca si se caleste in ulei pana se inmoaie si devine sticloasa.Adaugam pulpele de pui si se prajesc bine pe ambele parti. Adaugam sare, piper , boia si 600 ml apa sau supa.
Se fierbe cca 30 min, inabusit si se amesteca din cand in cand.Smantana se amesteca cu faina si putina apa rece. Se trece prin sita apoi se adauga in compozitia formata mai sus si se lasa la fiert cca 1 min. Se potriveste de sare si piper.
Formam galustele – 2 oua se amesteca energic cu sare, apa, faina si ulei. Se pune la fiert o oala cu apa si un praf de sare.
Compozitia de galuste se trece printr-o sita cu gauri potrivite (dimensiune mai mare ca la o spumiera) , galustele cad in apa fierbinte si lasam sa dea cateva clocote.
Se scot cu o spumiera din apa, le scurgem bine apoi se punem in papricas.Pofta buna.