Parpadelle cu muschiulet afumat

de mihaelar63 in Paste, 1 Aug 2012 | 4206 vizualizari

 

Mai bune paste ca cele facute de mine nu am mancat Italia .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga parpadelle mixte [ cu ou + cu spanac ]
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 2 rosii
  • 400 gr muschiulet tiganesc afumat
  • ulei
  • 2 fire usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • busuioc verde
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parpadelle cu muschiulet afumat:

Pastele se fierb 6-7 minute respectand indicatiile de pe ambalaj .

Caliti ceapa curatata si tocata in ulei , adaugati si muschiuletul feliat, ardeiul Kapia cubulete si rrosiile tocate . Prajiti3-4 min . Nu sarati , in general Afumaturile sunt sarate suficient , mai ales vara .

Serviti parpadellele cu muschiuleti asezonate cu busuioc verde , piper  si parmezan .

TIPS-URI

1

Cand scurgeti pastele lasati putin lichid [100 ml ]care cu restul ingredientelor va forma un sos . Pontul acesta l-am invatat de la vecina ce lucreaza vara in bucatarie in Italia .

2

Nu e nevoie sa clatiti pastele daca le-ati fiert in suficienta apa sarata in care ati pus o lingura de ulei . In ziua de azi pastele de grau dur sunt de calitate nu asa fainose .

3

Farfuria in care serviti de preferinta ar trebui incalzita , presarat pe ea parmezan , apoi incepeti sa puneti pastele , carnea[ sosul ] , incheiati tot cu parmezan deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parpadelle cu muschiulet afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne de porc in sos tomat