Pasta de ardei

de dakris in Conserve, 30 Aug 2012 | 8173 vizualizari

 

Sosurilor si mancarurilor le confera o aroma deosebita...

 

INGREDIENTE

  • 4 kg ardei rosii fara cotoare si seminte
  • 3 linguri sare pt muraturi
  • 6 borcane de 370 ml
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei:

Ardeii se trec prin masina de tocat ori se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie. Se pun intr-o cratita incapatoare cu sare si se fierb 2 ore la foc mic. Se amesteca de mai multe ori pe timpul fierberii sa nu se lipeasca de cratita. Pasta rezultata se pune in borcane de 370 ml, se capseaza si se fierb la bain marie 30 min din momentul in care au inceput sa fiarba.Se acopera vasul in care au fiert borcanele cu prosoape de bucatarie si se mentin asa pana la racirea completa, apoi se depoziteaza in camara.

Dupa deschidere, borcanul se pastreaza la frigider cu guler de ulei deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dakris 1

31.08.2012, 09:12

angyb, ti-am trimis, n-a ajuns inca?

dakris 1

31.08.2012, 09:14

alinutzica, bunica, va fi grozava la iarna, dar recunosc ca deja folosesc din ea... probabil voi mai face o tura... la sosuri e minunata, nu mai zic ca eu pun si pe pizza si alor mei le place foarte mult...

dakris 1

31.08.2012, 09:16

Rocsi_1612, daaaa, harnicuta d-aia nu petrec prea mult timp pe site...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos rosu usturoiat