Pasta de peste

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 20539 vizualizari

 

Daca avem o masa la care servim aperitive eu folosesc uneori aceasta pasta de peste, dar la fel de bine merge si cand nu avem chef sa gatim prea mult dupa o zi lunga la servici.

 

INGREDIENTE

  • 2conserve de peste (eu am pus una de sardine si una de ton)
  • zeama de la 1 lamaie (daca este nevoie mai puneti de la inca o 1/2 de lamaie)
  • 1/2 ceapa rosie tocata marunt
  • 1 varf de lingurita de busuioc uscat
  • 70 g unt
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Scurgem pestele de ulei sau de sucul din conserva si il punem intr-un bol impreuna cu toate ingredientele.
Mixam bine pana compozitia devine o pasta cremoasa. Gustati si eventual mai adaugati zeama de lamaie, sare, piper, orice credeti ca mai este nevoie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

vanilla 1

04.11.2010, 13:32

o feliuta si ptr mine plz

elena1988 1

04.11.2010, 13:51

divainbucatarie 1

07.11.2010, 14:51

se rezolva, toata lumea primeste!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci aperitiv la tigaie