Îmi place pasta de ton și o combin în multe feluri.
De data aceasta am combinat-o cu ardei copt și a ieșit tare bună.
Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs.
Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul.
Într-un bol, amestecăm tonul scurs, cu ingredientele tocate și brânza pufoasă cu somon, adăugăm condimente, după gust și asezonăm, la final, cu zeamă de lămâie.
Tonul nu este nevoie să-l tocăm, se va desface în firicele în timpul amestecării ingredientelor.
Eu am mai lăsat și bucăți mai mari, pentru că îmi place gustul lui și simplu.
Pot să spun că e prima dată când combin tonul cu ardeiul copt, de regulă îl combinam cu castraveciori murați, dar tare mult mi-a plăcut și această combinație.
I-a dat o notă de dulceață, iar în combinație cu brânza, condimentele și zeama de lămâie a rezultat un gust perfect, care a plăcut maxim gurmanzilor mei.
Să vă fie de folos!