Paste bolognese

de Lavinia in Paste, 23 Ian 2013 | 7455 vizualizari

 

INGREDIENTE

-300 g macaroane sau spaghete de calitate sos:

  • 300-400 g carne de vita tocata
  • 2 cepe
  • 1 morcov mai mic
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 felii sunca neafumata
  • 60 ml vin rosu
  • 200 g suc de rosii/bulion
  • patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bolognese:

Se curata cepele si se toaca marunt.Se pun la calit in uleiul de masline timp de 5 minute dupa care se adauga carnea tocata,morcovul dat pe razatoare,sunca taiata marunt ,usturoiul tocat,vinul si se lasa la inabusit 50 de minute.La final se adauga sare,piper ,bulion (daca este bulionul prea gros se dilueaza in putina apa) ,patrunjel tocat si se mai lasa la fiert 10 min.

Se fierb pastele si se servesc alaturi de sos si parmezan ras.(eu nu am avut si am folosit cascaval )

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]