Paste Chicken Alfredo

de MyFancyCake in Paste, 1 Aug 2011 | 7935 vizualizari

 

Reteta originala a acestor paste este inca secreta...insa va invit sa incercati aceasta varianta cu care va veti impresiona cu siguranta musafirii.

Reteta se bazeaza pe o combinatie cremoasa de unt, smantana dulce si parmezan, putand adauga condimente dupa gustul fiecaruia. Eu am folosit tagliatelle de la Panzani, insa pentru un gust de neuitat, va recomand sa folositi paste proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 ml smantana dulce Dorna
  • 100 gr unt,
  • 100 gr parmezan
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 200 gr. Tagliatelle Panzani
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Chicken Alfredo:

Taiem pieptul de pui in fasii si il condimentam cu sare si piper. Il prajim in tigaia grill fara adaos de grasime.

Intre timp pregatim sosul cremos: topim untul intr-o tigaie. Usturoiul il zdrobim cu lama cutitului, apoi il taiem marunt si il adaugam peste unt. Lasam usturoiul sa se prajeasca usor in unt, maxim 1 minut (fara a-si schimba culoarea), apoi adaugam smantana. Cand smantana ajunge la punctul de fierbere, adaugam parmezanul si mai lasam pe foc, amestecand continuu, pana cand parmezanul este topit.

Turnam sosul peste pastele fierte. Asezam deasupra pieptul de pui si presaram patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Chicken Alfredo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ceapa verde, rosii si telemea