Paste cu cartofi

de Adele in Penne, 28 Oct 2014 | 4658 vizualizari

 

Cu venirea frigului ... e numai buna o farfurie de mancare calda.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cartofi.
  • 100 gr paste scurte.
  • 1 ceapa potrivita.
  • 20 ml vin alb.
  • 100 gr sunca .
  • 1 catel de usturoi.
  • 1 lingura de ulei de masline.
  • sare.
  • piper.
  • 50 gr parmezano ras.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cartofi:

Pentru inceput se curata si se spala cartofii ,se taie cuburi.Se pune o oala la foc cu uleiul de masline si ceapa tocata ,se adauga sunca si usturoiul,se lasa cateva minute dupa care se toarna vinul si se lasa sa se evapore.

Se pun cartofii si pasta,se acopera cu apa se potriveste de sare ,se acopera cu un capac si se lasa la fiert pentru 10-15 minute la foc potrivit.

Cand este gata se da la o parte se adauga parmezanul ras si se amesteca in continu, se lasa cateva minute dupa care se serveste calda.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]