Paste cu pancetta si sofran

de - Andreea - in Paste, 6 Mai 2018 | 3083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr paste
  • 125 gr pancetta
  • 250 ml smantana
  • 1 plic sofran
  • parmezan ( optional)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pancetta si sofran:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi adaugam pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. 

Intre timp, punem o tigaie antiaderenta la foc potrivit spre iute. Punem pancetta taiata fasii si lasam sa se calesca in grasimea proprie. 

Adaugam smantana (daca este nevoie adaugati 2-3 linguri cu lapte sau putina apa de la paste) si amestecam bine ingredientele.

La urma adaugam sofranul si mai lasam cateva minute, dupa care luam tigaia de pe foc.

Scurgem bine pastele de apa si le punem in tigaia cu pancetta. 

Se servesc calde presarand dupa plac parmezan. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pancetta si sofran" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne la cuptor