Paste picante cu sos si carne tocata

de maria_claudia in Paste, 22 Sep 2010 | 5134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400gr paste,
  • 300gr carne tocata,
  • 100gr kaizer  tocat ,
  • 1catel usturoi.
  • o jumatate ceapa
  • sos de rosii sau bulion,
  • 3linguri ulei ,
  • piper ,
  • sare ,
  • 100gr cascaval ras.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante cu sos si carne tocata:

Se pune uleiul,ceapa tocata, usturoiul tocat marunt,se calesc putin si  se toarna carnea si kaizerul se lasa2-3min.pe foc apoi punem 3 linguri apa mai lasam putin apoi turnam bulionul ,sare ,piper lasam sa dea cateva clocote si adaugam peste paste.Se servesc cu cascaval ras si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante cu sos si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Paste scoici cu sos de cascaval