Pastrav cu legume

de tiby in Pastrav, 13 Apr 2014 | 8815 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si usor de preparat !

 

INGREDIENTE

  • 600 g pastrav proaspat (2 buc)
  • mix legume congelate
  • unt
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume:

Pastravul proaspat se eviscereaza, se curata de solzi si se spala bine sub jet de apa. Se lasa putin sa se scurga si apoi se tamponeaza cu un servet pentru a elimina tot surplusul de apa.

Se condimenteaza bine cu sare si piper.

In continuare avem nevoie de doua tigai.

In prima tigaie turnam putin ulei si punem pastravul la prajit pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

In cea de a doua tigaie punem la topit putin unt si apoi adaugam legumele congelate si le lasam pe foc pana scade apa rezultata in urma decongelarii, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Cand legumele si pestele sunt gata, se scot pe farfurie si se servesc calde.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate servi impreuna cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]