Perisoare in sos de rosii

de adry88 in Pui, 26 Iun 2013 | 3179 vizualizari

 

Mi-au placut foarte mult cand le-am vazut la fete si le-am incercat si eu.

 

INGREDIENTE

Perisoare

  • 700 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1ou
  • apa

Sos de rosii

  • 2 cepe
  • 3 ardei rosu
  • 1 conserva de rosii
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos de rosii:

Perisoarele-carnea o amestecam cuceapa tocata,sare,piper,orez,cimbru,oul si amestecam bine.

Cu mana umeda formam perisoarele.

Intr-o cratita adaugam apa si sare si punem la fiert,cand este calduta apa adaugam perisoarele si le fierbem pana se ridica la suprafata.

Le scoatem cu o paleta intr-un vas.

Sosul de rosii-ceapa tocata o calim in putin ulei,cand s-a inmuiat adaugam ardeii tocati marunt,rosiile din conserva care le-am marunt,
potrivim de condimente dupa gust.

Adaugam perisoarele si putina apa.cat este nevoie ca sa fiarba legumele.

Lasam la foc mic pana scade sosul,si obtinem consistenta dorita,la final adaugam usturoiul pisat si mai lasam pe foc  cca 2 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi