Pestisori crocanti

de Bucataras Medi in Peste, 10 Mai 2010 | 5367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pestisori
  • faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori crocanti:

Se curata,se spala bine, se lasa la scurs.Se sareaza dupa gust.Fiecare pestisor se da prin faina si se prajesc apoi in ulei incins.Se intorc pe amandoua partile .Se scot pe un servet absorbant.Ies foarte,foarte crocanti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Brindusa 1

10.05.2010, 23:48

ce ai avut acolo medi? niste rosioara? ti-a prins-o domnul? as manca la peste din asta cu mujdei si mamaliga pana paralizez

Bucataras Medi 1

11.05.2010, 09:50

Brandusa, sincera sa fiu nu stiu cum se cheama.......da sunt prinsi de george.................

dicarmencitta1957 1

14.05.2010, 16:49

Cum se cheama,sau cum....... deja sunt precum cainele lui Pavlov.Medi,mai ai o codita si pentru mine??? Numai pot de pofta,norocul meu este ca la ora 17.30 cand trebuie sa mananc,am un pastrav la gratar. 5 furculite si de la mine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada la cuptor