Piept de porc cu rosii la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 31 Aug 2016 | 4156 vizualizari

 

Iar am umblat la cioroi... imi place ca fragezeste carne, nu-mi place ca n-o rumeneste, dar am umblat si la cuptor....cu alte cuvinte am impacat si capra, varza, lupul si ce mai era prin poveste.....

 

INGREDIENTE

  • 1,150 kg piept de porc fara sorici
  • 5 rosii cca 1/2 kg
  • condimente Kotanyi
  • sare
  • 50 ml ulei
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu rosii la slow cooker Crock-Pot:

Mai intai pregatim pieptul de porc il spalam, uscam cu un servet si apoi il portionam.

Apoi saram si condimentam, asezam carnea in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l, adaugam uleiul si amestecam putin, acoperim cu capac si setam aparatul la optiunea high cca 3 ore.

Dupa aproximativ o ora adaugam rosiile decojite si taiate.

Dupa 2 ore 1/2 asezam carnea si sosul intr-un vas ceramic, adaugam usturoiul si bagam totul la cuptor pana se rumeneste si mai scade din sos.

Se poate servi cu diverse garnituri, piure, cartofi fierti, cartofi prajiti sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu rosii la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

dantes 1

04.09.2016, 08:46

Bun!

Panacris 1

04.09.2016, 16:41

Dar de ce ai transferat mîncărica în alt vas de ceramică? Eu am pus vasul de la CrockPot în cuptor și nu s-a crăpat )) Urmează să-l mai testez pe flacăra de la aragaz

Anett 1

06.12.2021, 21:27

Super mancarica!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu cirese confiate la slow cooker Crock-Pot