Piept de porc si carnaciori la gratar

de Oana in Porc, 2 Mai 2009 | 8575 vizualizari

 

Preparatele la gratar sunt mult mai dietetice, le putem folosi langa garnituri variate si mai ales se fac foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept impanat de porc
  • 2 carnaciori proaspeti
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc si carnaciori la gratar:

Carnea o spalam bine, o uscam cu un prosop de hartie, o condimentam dupa gust si o azvarlim pe gratarul incins. Putem folosi si gratarul de aragaz cand suntem acasa.

 

Noi foarte rar mancam carne de porc, dar pieptul asta impanat arata asa de bine la macelarie, ca nu m-am putut abtine! si am luat si niste carnaciori proaspeti sa variem putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc si carnaciori la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati