Piept de pui crocant

de MotanLaOale in Pui, 5 Iun 2012 | 15954 vizualizari

 

Avand un mofturos in casa a trebuit sa fac si piept crocant ca aripioarele "au fost bune dar incearca si cu piept"! Asa ca am facut! Nu stiu cum sunt ca nu am apucat!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui (500g)
  • 100g faina
  • 100g pesmet
  • 100g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.

Se usuca cu hartie absorbanta.

Intr-un castron se pun 50g faina si se amesteca cu praful de copt.

In alt castron se bat ouale si se pune sare si piper.

In al treilea castron si amesteca pesmetul, fulgii de porumb sfaramati (la robot), restul de faina, boiaua si putina sare.

Fasiile de piept se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe sarvetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

S-au mancat cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snițel în crustă de muștar și baby-carrote la cuptor