Piept de pui crocant

de vero_closca in Pui, 23 Apr 2010 | 17718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui dezosat
  • 250 g fulgi de porumb
  • putina faina
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • piper
  • sare
  • 2 oua
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

se spala,se usuca si se taie in fasii subtiri pieptul de pui.se condimenteaza cu sare,boia,piper si usturoi granulat(dupa gust).ouale se bat bine cu putina sare si condimente dupa gust.fulgii de porumb se zdrobesc dar nu prea marunt.se trece carenea prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin fulgii de porumb.se rumenesc pe ambele parti in ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.se serveste cald alaturi de o salata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]