Piept de pui cu susan

de Retete cu Margareta Cismasiu in Pui, 28 Oct 2014 | 3175 vizualizari

 

Un delicios aperitv ce poate fi servit si ca fel principal alaturi de o garnitura de legume sau orez.Ca aperitiv,se poate servi alaturi de diferite sosuri: de maioneza,hrean,chilli,usturoi.Deosebit de aromat si savuros,pieptul de pui e suculent,moale,iar crusta crocanta il face delicios.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 2 oua,
  • 1 lingura faina,
  • 1 lingura smantana,
  • 1 lingura mustar,
  • 4 linguri susan,
  • 4 linguri pesmet,
  • condiment pentru carne de pui,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan:

Pieptul de pui se spala si se taie fasii.Se face un amestec din sare,piper,cimbru,condimente pentru pui si se tavalesc prin el fasiile de pui.Intr-un bol se sparg ouale,se adauga smantana,mustarul si faina.Intr-un alt bol se amesteca pesmetul cu susanul.Fasiile de pui se dau prin amestecul de oua,apoi prin amestecul de pesmet si susan.Se prajesc pe ambele parti in ulei incins.Se scot pe un servet absorbant sa se scurga surplusul de ulei.

Sunt bune atat calde,cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu susan si mac