Piept de pui imbracat in bere

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2013 | 5160 vizualizari

 

O reteta rapida si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg piept de pui
  • 250 ml bere
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui imbracat in bere:

Pieptul de pui il spalam cu apa rece si il taiem fasii subtiri ( cam de un deget grosime ) .

Intr-un castron punem pieptul de pui, sare si piper dupa gust si zeama de lamaie si il lasam la macerat cat timp va permiteti .

Facem crusta de bere astfel: oul il batem cu putina sare , adaugam berea si faina pana cand ajungem la consistenta unui aluat de clatite .

Pregatim o tigaie in care sa prajim pipetul de pui .

Pieptul il dam prin faina si prin amestecul cu bere si il punem la prajit in ulei incins .

Se pune pe servetele sa ia surplusul de ulei , si se poate manca

Este foarte bun rece si cald , si cu sos de ustorui

Eu l-am servit alaturi de alte aperitive pe un platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui imbracat in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 23.07 la 09:47

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez de pui