Piept de pui in crusta de mac si susan

de Lau in Pui, 27 Iun 2013 | 5531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc (verde am avut)
  • 2 linguri de ketchup
  • 100 ml vin
  • 100 g pesmet
  • 2-3 linguri mac
  • 4 linguri susan
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de mac si susan:

Pieptul de pui il  spalam si il taiem felii mai grosute

Intr-un vas adaugam sare, piper, usturoiul curatat si tocat felii, frunzele de busuioc tocate, vinul amestecat cu kecheap, omogenizam dupa care adaugam bucatile de carne. Acoperim vasul si dam la frigider 30 minute-1 ora,

Intr-o farfurie amestecam pesmet cu sare,susan si macul.

Trecem bucatile prin amestecul de pesmet si asezam in tava unsa cu ulei

Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de mac si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele cu cartofi si sos de ceapa