Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc

de marcela1979 in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2011 | 9512 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt pireu:

  • cartofi 6 buc
  • sare
  • lapte

pt sos:

  • ceapa 2 bucati
  • 1 ardei kapia rosu
  • morcov 1 buc
  • ciuperci 200 gr
  • pasta de rosii
  • piper,vegeta
  • ulei
  • carne de porc 1/2 kg
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc:

Pireul se face astfel:se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti se piseaza si se freaca cu lapte pana au o consistenta mai moale.

Sosul: se curata ceapa si se taie pestisori si se pune la calit intr-o cratita cu ulei,se adauga ardeiul taiat fasii subtiri si morcovul dat pe razatoare.Se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga ciupercile taiate cubulete si carnea de porc taiata cuburi mai marisoare.Se lasa sa se caleasca si se adauga apa cat sa fiarba carnea .Cand carnea e fiarta si sosul a scazut se adauga vegeta,piper si pasta de rosii,se amesteca si se mai da un clocot .Se stinge focul si se serveste cu piureu de cartofi si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]