Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul

de Satisfyyourcravings in Porc, 4 Feb 2016 | 2489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 sfecle rosii conservate
  • 1 kg cartofi fainosi
  • sare, piper
  • o bucata mica de unt
  • 50 ml lapte degresat bio
  • 4 carnati proaspeti de porc bio, cu cat mai putina grasime
  • 80 grame salata L'oro rosso
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • 4 oua
  • 1 lingura seminte de fenicul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul:

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa sarata. 

Cu ajutorul unui blender se transforma sfeclele in piure. 

Se prajesc carnatii 10 minute, pe toate partile, la foc mediu, in foarte putin ulei (daca nu au prea multa grasime). Se scot pe o farfurie, iar in tigaia in care au fost prajiti se adauga putina apa pentru a obtine un sos. 

Se fierb ouale moi (eu am uitat de ele si mi-au iesit tari).

Se prajesc semintele de fenicul intr-o tigaie fara ulei, pana elibereaza aromele. Se sfarama usor cu ajutorul unui mojar. 

Se paseaza cartofii si se amesteca cu untul, laptele, piureul de sfecla, sare si piper. 

Se stropeste salata cu ulei de masline si otet balsamic. 

Se serveste piureul cu bucati de carnati, ouale fierte moi, presarate cu seminte de fenicul, putin din sosul obtinul anterior si salata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc