Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul

de Satisfyyourcravings in Porc, 4 Feb 2016 | 2910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 sfecle rosii conservate
  • 1 kg cartofi fainosi
  • sare, piper
  • o bucata mica de unt
  • 50 ml lapte degresat bio
  • 4 carnati proaspeti de porc bio, cu cat mai putina grasime
  • 80 grame salata L'oro rosso
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • 4 oua
  • 1 lingura seminte de fenicul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul:

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa sarata. 

Cu ajutorul unui blender se transforma sfeclele in piure. 

Se prajesc carnatii 10 minute, pe toate partile, la foc mediu, in foarte putin ulei (daca nu au prea multa grasime). Se scot pe o farfurie, iar in tigaia in care au fost prajiti se adauga putina apa pentru a obtine un sos. 

Se fierb ouale moi (eu am uitat de ele si mi-au iesit tari).

Se prajesc semintele de fenicul intr-o tigaie fara ulei, pana elibereaza aromele. Se sfarama usor cu ajutorul unui mojar. 

Se paseaza cartofii si se amesteca cu untul, laptele, piureul de sfecla, sare si piper. 

Se stropeste salata cu ulei de masline si otet balsamic. 

Se serveste piureul cu bucati de carnati, ouale fierte moi, presarate cu seminte de fenicul, putin din sosul obtinul anterior si salata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pulpa de porc