Piureu de cartofi by Cristi Roman cu ceafa de porc la cuptor

de Sim0na in Porc, 6 Noi 2012 | 5906 vizualizari

 

Sursa ptr piureu: http://www.foodblog.ro/2012/07/varianta-mea-de-piureu-de-cartofi/

 

INGREDIENTE

  •         6 bucati pulpa porc
  •         cimbru
  •         boia iute
  •         ardei iute pisat
  •         7 rosii
  •         5 catei usturoi
  •         ½ lingurita busuioc
  •         ½ lingurita oregano
  •         ½ lingurita ardei iute tocat
  •         sare de mare
  •         3 cartofi mai mari
  •         50 g unt
  •         busuioc uscat
  •         parmezan
  •         lapte

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piureu de cartofi by Cristi Roman cu ceafa de porc la cuptor:

Carnea am condimentat-o cu cimbru, boia, sare si ardei iute pisat.  Am uns-o cu putin ulei de masline, si am pus-o intr-o tava. Deasupra am turnat putina apa si am dat tava la cuptor pentru cca 30 minute. Rosiile le-am oparit, apoi le-am curatat de pielita si de cotor, si le-am tocat marunt. Peste ele am pus usturoiul pisat, oregano, busuioc si ardeiul iute tocat. Amestecul l-am adaugat peste carne si am mai lasat la cuptor cca 60 minute, intorcand carne din cand in cand. Intre timp am pregatit piureul: cartofii i-am curatat, spalat, taiat bucati si i-am pus la fiert in apa cu putina sare. I-am lasat pana au fost fiert, fara a se sfarama insa. Am adaugat busuiocul uscat, parmezan si unt, si am inceput sa pisez cartofii, amestecand toate ingredientele. Am completat cu lapte dulce, pana ce piureul a avut o consistenta pufoasa. Am servit carnea alaturi de piure si cu o salata asortata de vara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piureu de cartofi by Cristi Roman cu ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc ( cea mai buna leguma porcu`)