Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza

de trifadalia in Pizza, 11 Iul 2018 | 4735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat
  • 200 gr de faina fara gluten
  • 20 ml de lapte
  • 1 lingurita de zahar
  • 5 gr de drojdie proaspata
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • Ingrediente pentru umplutura
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 buc mozzarella
  • 150 gr de salam uscat
  • 1 conserva de porumb
  • 2 rosii
  • 1 buc ardei
  • 1 buc branza cu mucegai
  • frunze de busuioc optional
  • 1 buc branza camembert
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza:

   Pentru aluat, se amestecă laptele călduţ cu drojdia şi zahărul. Se lasă 10 minute să crească.  Într-un vas se pun făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Se obţine un aluat omogen, care se lasă la crescut o oră, la cald.  

Aluatul se întinde pe cât posibil în formă de cerc. Se transferă aluatul în tava de copt, se unge cu suc de roşii, se pun ingredientele de la umplutură şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.

Se aduce la masă cu frunzuliţe de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt - Reteta rapida pentru un blat pufos si bun