Platou - aperitiv

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2018 | 6739 vizualizari

 

  Cand ne intalnim cu prietenii sau rudele la iarba verde, imi place sa pun ceva de gustat pe masa. Asta inainte sa servesc felul principal de mancare. Langa platoul-aperitiv mai avem ceva lichid pe gustul fiecaruia si multa voie buna si drag de intalniri rare prietenesti.

 

INGREDIENTE

  • Slanina fiarta cu boia si usturoi
  • Piept de pui afumat
  • Branza maturata cu busuioc
  • Salam crud -uscat cu crusta de piper
  • Castraveti
  • Ridichi
  • Kapia
  • Ceapa verde
  • Ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou - aperitiv:

  1. Feliati branza cu busuioc.
  2. Taiati felii pieptul de pui afumat.
  3. Daca este necesar taiati rondele salamul cu piper.
  4. Curatati si spalati legumele.
  5. Taiati rondele kapia.
  6. Taiati castravetii pe lung.
  7. Nu sarati legumele, daca acestea nu sunt servite imediat se inmoaie.
  8. Aranjati mezelurile, branzeturile si legumele, frumos pe un platou dupa imaginatie.
  9. Am mai pus alaturi pe o farfurioara si celebra ceapa rosie de Mihai Viteazul.
  10. Platoul poate fi aranjat din timp si pastrat la rece.

                              Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Platoul -aperitiv trebuie sa contina diverse mezeluri, branzeturi sau legume incat fiecare sa-si gaseasca cate ceva pe plac.

2

Cantitatile sunt variabile in functie de cate persoane sunt la masa.

3

Nu uitati de o paine buna si de multa veselie.

4

Noi am avut invitat de onoare si un frumos fluture !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou - aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza si chimen