Pollo alla cacciatora ( pui vanat )

de brunetica in Mancaruri cu carne, 26 Noi 2011 | 3425 vizualizari

 

Am facut reteta de foarte multe ori si am vrut sa impartasesc si cu voi. O reteta delicioasa si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 400 g. rosii proaspete ( rosii in bulion)
  • 2 tulpini de telina
  • 1 morcov
  • o lingurita de patrunjel tocat
  • busuioc
  • 2 ramurele de rozmarin
  • 5 frunzulite de salvie
  • 1 ceapa medie
  • 2 frunze de dafin
  • 8 lingurite de ulei de masline extra vergin
  • 1 pahar de vin alb sec
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla cacciatora ( pui vanat ):

Intr-o tigaie punem uleiul ,  aromele si legumele spalate si taiate mai mediu.

Puiul il taiem , il parlim , il spalam si il punem pe un servet pentru a-l usca de apa , il punem in tigaie alaturi de legume si lasam la prajit ( dar nu tare). 

Varsam vinul peste carne , presaram sare dupa gust si lasam sa se evapore vinul.

Adaugam rosiile taiate in bucatele, amestecam bine , acoperim cu un capac si lasam la copt pentru 45 minunte , la foc mic. 

TIPS-URI

1

Eu am tocat toate prin robotelul de bucatarie pentru ca copilasii mei nu mananca altfel, dar mancarea a iesit foarte buna

2

Se poate folosi la mancare si carne de curcan , iepure

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla cacciatora ( pui vanat )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

brunetica 1

30.11.2011, 20:39

este o reteta foarte aromata dar delicioasa si buna Multumesc Mihaelar63

MVMih 1

13.01.2012, 17:57

Delicioasa reteta...cu gust...mai ales ca e si ceva vinuletz

brunetica 1

15.01.2012, 09:37

sincer e delicioasa , incearca reteta si nu o sa regreti

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu piure de cartofi