Portocale cu anason stelat

de Mitinita in Dulciuri, 29 Mar 2011 | 3807 vizualizari

 

Daca tot am inceput sa mancam usor, sa trecem si pe deserturi usoare!

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale (le-am taiat mai marunt ptr maruntele ,dar prefer feliile rotunde)
  • 100 ml apa
  • zahar
  • 1 anason stelat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portocale cu anason stelat:

Se feliaza portocalele curatate de coaja dupa bunul vostru plac.

Se pune la fiert apa,cu zaharul si anasonul stelat,pana se obtine un sirop.

Se toarna peste portocale si se serveste.

Se lasa la rece ca sa se amestece aromele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Portocale cu anason stelat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]