Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2013 | 5391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 100 g cascaval
  • 8 felii dovlecel
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval:

Sarati feliile de dovlecel dupa care coacetile pe gratar. 

Taiati foietajul in 8 dreptunghiuri egale.

Taiati cascavalul felii si rulati feliile de dovlecel in jurul cascavalului.

Asezati rulourile pe juamatate din dreptunghiurile de foietaj acoperiti cu cealalata parte si cu ajutorul unei furculite inchdeti marginile.

Ungeti cu ou batut si dati la cuptor aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]