Prajitura FOI

de ella49 in Prajituri, 12 Apr 2013 | 30827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 6 oua
  • 14 linguri lapte
  • 14 linguri zahar
  • 14 linguri ulei
  • 1 plic amoniac
  • faina
  • CREMA
  • 1 l lapte
  • 5 linguri de zahar
  • 8 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 pachet de margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura FOI:

Se amesteca toate ingrendientele si se adauga treptat faina pana devine un aluat elastic.

Aluatul se imparte in 9 bucati care se coc pe tava intoarsa de la aragaz. Se dau la cuptor cate 3-4 minute fiecare.

Se opreste o cana de lapte iar restul se pune la fiert, se adauga margarina si se amesteca pana se topeste. Separat intr un vas se amesteca faina, zaharul si cacao cu cana de lapte si se adauga peste laptele cu margarina. Se amesteca pana se ingroasa si devine o crema. Se da la rece.

Punem o foaie ,peste punem crema,i ar foaie ,apoi crema si inca o foaie.

La fel procedam si cu celelate 6 foi.

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura FOI" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (5)

Rocsi 1

13.04.2013, 21:30

Mai ai ca vreau si euuuu

ella 87 1

11.08.2013, 22:43

asa imi plac cat o mai trai buni, o sa imi faca cele mai buneeee foi

babi5 1

12.08.2013, 18:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura "Trufa"