Prima mea ciorba de perisoare

de Mitinita in Ciorbe, 7 Mar 2011 | 3952 vizualizari

 

Am intrat si eu in randul lumii si am incercat ciorba de perisoare...oare cum de-am reusit?! Nu prea ma impacam eu cu perisoarele,asa ca nu prea i-am dus dorul,ingrediente se gaseau peste tot pe unde am fost,dar...Pentru ale mele maruntele m-am pus pe treaba si am facut,din pacate nu a avut un prea mare succes. Ciorba foarte buna,dar carnea avea zgarciuri si nu au vrut sa manance perisoarele. Data viitoare cred ca ramanem la carne de pui sau schimb magazinul. Am facut si o supa cu perisoare mexicana cu carne amestec ,tocata foarte marunt si ne-a placut tare tare mult!!! Eu am fixuri cu zgarciurile din perioada comunista!

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de supa sau apa cu cub concentrat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei verde
  • 1 tulpina telina (apio)
  • leustean
  • patrunjel verde
  • bors magic
  • 250 gr carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de orez nefiert
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prima mea ciorba de perisoare:

Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.

Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa.

Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.

Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez.

Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.

Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.

Se adauga bors magic,leustean si patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prima mea ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

zaharia_mihaela2005 1

08.03.2011, 12:20

tare gustoasa este si ce prezentare frumoasa

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 12:13

felicitari

Panacris 1

21.12.2013, 22:01

Titlul rețetei chiar m-a suprins Acum deja, cred că ai mai exersat și ți-a ieșit super bună

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare