Pui beat cu cartofi acordeon

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 12 Apr 2010 | 5506 vizualizari

 

o sa va imbatati de placere mancand aceasta friptura :D

 

INGREDIENTE

  • pt pui:
  • 2 pulpe
  • 50 ml ulei
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper
  • condimente pt pui
  • cartofi

Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui beat cu cartofi acordeon:

se spala pulpele, se taie, se condimenteaza si se pun in tigaie cu uleiul, le lasam putin dupa care adaugam vinul si punem un capac peste, lasam pana scade tot vinul si se rumenesc frumos pe ambele parti, o sa iasa fff fraged.

pt cartofi vezi aici

Cartofi acordeon

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui beat cu cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]