Pui Cacciatore

de nico15 in Pui, 2 Sep 2011 | 5034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui / 2 pulpe dezosate(fara piele)
  • 500 ml de passata de rosii
  • 4 linguri de branza mascarpone
  • 25 de frunze de busuioc
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline si 2 cuburi de unt
  • sare, piper
  • cartofi
  • rozmarin  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Cacciatore:

Se pune o intr-o tigaie unt si ulei de masline se adauga ceapa taiat marunt si usturoiul taiat feasii subtiri si se lasa sa se soteze fara as schima culoarea, dupa care se va adauga pasata si busuiocul tocat marunt. Se lasa sa se patrunda aromele si se va lua de pe foc, lasam un pic sa se raceasca si vom adauga cele patru linguri de mascarpone, potrivim cu sare si piper si lasam in asteptare.

Separat in alta tigaie punem la prajit pieptii de pui sau pulpele cat sa prinda putina culoare, dupa care ii scoatem si ii punem in sosul respectiv si ii dam la cuptor aproximativ 30 de minute.

Ca garnitura am pregatit niste cartofi soldatei cu rozmarin, dar la fel de bine se poate servi cu paste sau piure.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]