Pui cacciatore

de -Licurici- in Pui, 25 Mai 2019 | 4083 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 200 g ciuperci champignon brune;
  • 1 ardei;
  • 1 morcov;
  • 100 g masline;
  • 4 linguri bulion;
  • 100 ml vin;
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Amestec de ierburi italiene;
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Rozmarin;
  • 1/2 lingurita Delikat 100% natural – Chilli;
  • foi de dafin;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare, piper;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cacciatore:

Pulpele de pui se spala bine, apoi se dau cu sare, piper si amestec de ierburi italiene.
Se rumesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de cratita.
Cand sunt rumenite pe ambele parti, se scot din cratita, se mai pune o lingura de ulei si se pune usturoiul (zdrobit cu lama unui cutit si feliat), apoi ardeiul, morcovul si ciupercile.
Se calesc putin, apoi se pune vinul, carnea, bulionul, maslinele, 150ml apa si restul de condimente (rozmarin, chilli, dafin).
Se baga la cuptorul preincalzit, pentru 30-40 min sau se poate continua pe aragaz.
La sfarsit, se presara patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la tigaie