Pui cu broccoli in sos alb

de AndreeaMaria in Pui, 30 Mai 2012 | 7021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de broccoli
  • 1 dovlecel
  • 1 piept de pui
  • 400 g de smantana
  • 4 linguri de parmezan
  • 4 linguri de ulei de floarea soarelui
  • sare
  • 1 varf de cutit de piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu broccoli in sos alb:

Se curata dovlecelul,se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu putina sare,impreuna cu buchetelele de broccoli. Se scoate intr-o sita,ca sa se scurga de apa.

Separat, intr-o tigaie din teflon se pun 4 linguri de ulei, in care se prajeste pieptul de pui dezosat si taiat cubulete. Se adauga putina sare si se amesteca tot timpul ca sa nu prinda crusta.

Cand carnea este gata, se adauga broccoli si dovlecelul,se amesteca si se mai calesc 5 minute.

Se adauga smantana,parmezanul,piperul si, daca mai este nevoie si sare. Se continua fierberea la foc mic inca 5 minute,timp in care se amesteca usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu broccoli in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]