Pui cu sos de mustar si cartof natur

de Constelatialeu in Pui, 30 Oct 2014 | 4646 vizualizari

 

Ceva repede pentru seara....

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 4 cartofi mai mari
  • Pt.sosul de mustar
  • 1 ceapa de apa potrivita
  • 3-4 catei de usturoi
  • 30 g unt
  • 2 lingurite mustar frantuzesc
  • 1 lingurita mustar knorr
  • Pt supa
  • 200 ml apa
  • 1 lingurita legume uscate
  • sare
  • decor
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de mustar si cartof natur:

Mai intai spalam ciocanelele le uscam pe un servet, le asezam intr-un vas de yena, adaugam 1-2 linguri ulei, sare, piper si 1 cana de apa. Dam vasul la cuptor pentru cca 50 min la foc moderat. Cu 20 min inainte sa scoatem ciocanele de la cuptor, curatam si taiem cartofii in cubulete potrivite si ii fierbem in apa cu sare .Apoi pregatim si sosul. Punem la fiert apa cu lingura de legume uscate si un praf de sare, lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele. Separat taiem ceapa de apa marunt, cateii de usturoi in bucatele mai mici, le calim in unt, adaugam mustarul frantuzesc si mustarul knorr si apoi supa ,lasam sa scada pana la consistenta dorita. Asezam pe o farfurie bucata de pui, cartofii natur si peste turnam sosul de mustar, deasupra punem marat tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de mustar si cartof natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]