Pui cu sos de rosii

de pity19 in Pui, 17 Noi 2014 | 4230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 aripi , 2 pulpe intregi , 1 spate
  • 6 rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 linguri ulei de masline
  • ulei pentru prajit carnea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

Clatim carnea de pui ; Intr-o oala cu apa , adaugam carnea , plus putina sare ; Dam la foc mediu pana ce carnea este fiarta ;

Scurgem de apa si condimentan cu sare , piper si vegeta ;

Punem o tigaie cu ulei la incins si asezam carnea pana se rumeneste pe ambele parti ;

Le asezam pe un servetel de hartie pentru a se scurge uleiul ramas ;

Intr-o cratita adaugam rosiile curatate de pielita si taiata marunt , impreuna cu uleiul de masline , sare , piper , boia si vegeta ; Lasam sa stea pe foc cca 5 minute , adaugam carnea si mai lasam sa stea 10 minute la foc mic ; Luam de pe foc si servim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]