Pui in vas roman

de violeta30 in Pui, 25 Dec 2018 | 5891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 7-8 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o ceasca de apa
  • sare/delikat
  • condimente pentru pui
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in vas roman:

Curatam si spalam bine puiul. Il condimentam cu sare/delikat si condimente.

Legumele le taiem in jumatati si le asezam pe fundul vasului, punem cescuta de apa, presaram cu delikat si asezam puiul cu pieptul in sus peste legume. Punem capacul si introducem vasul in cuptorul pe care il vom aprinde inainte sa introducem vasul.

Lasam la copt in jur de 2-3 ore sau in functie de cum se rumeneste puiul.

Se serveste alaturi de muraturi sau salata de varza sau verde, cu legumele pe post de garnitura.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si sos de hrean