Pui jamaican

de Zamfira in Pui, 13 Oct 2012 | 5726 vizualizari

 

Pui aromat cu mult cimbru, crocant si putin picant de la ceapa.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe inferioare, superioare, aripi sau piept de pui)
  • 1-2 linguri cimbru
  • 1-2 cepe albe
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui jamaican:

Spalam si portionam puiul sau pieptul de pui il feliem subtire si-l batem ca pentru snitele. Curatam si spalam ceapa, o feliem, adaugam cimbru, sare, piper si bucatile de carne. Amestecam compozitia foarte bine, o acoperim si-l lasam la rece minimum 30 de minute (recomandat chiar de seara pana a doua zi).

Indepartam ceapa, dam carnea prin pesmet si o prajim in ulei sau la tava in cuptor pe hartie de copt, stropit din abundenta cu ulei. Adaugam sare si in pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui jamaican" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
piept de pui la cuptor